Wat heeft Guy Kawasaki met opleidingen te maken?

Ik heb onlangs enkele Singaporese mensen opgeleid, en ik kon niet anders dan gecharmeerd zijn door zoveel Oriëntaalse vriendelijkheid en ondoorgrondelijkheid. Al wat Oosters is heeft de laatste tijd in mijn hoofd een hyperlinkje gekregen naar Guy Kawasaki, de vroegere über evangelist van Apple. Zijn Bona Tempora Volantur is een heerlijke nieuwe blog over allerlei belangrijks, zoals How to be a great moderator, The art of the board meeting, of What’s your EQ (Entrepreneurial Quotiënt)?

Zou het geen lekker idee zijn om op uw uitnodiging tot een training voortaan een link naar een relevante weblog mee te sturen? Of ‘aanbevolen link’ op te nemen in uw e-mail handtekening? Je bent van Training en Development of niet, nietwaar!

My Photo

Reageer

You must be logged in to post a comment.

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer...
bekijk het filmpje...

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen...

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier...

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties...