Klantgerichtheidsformule

Is het ijdelheid als je een stuk van de werkelijkheid wilt samenvatten in een formule? Allicht wel. Je wilt greep krijgen op een wild dooreendwarrelend kluwen van factoren die je werkelijkheid bepalen. En plots is het daar, je ziet hoe alles in elkaar steekt en bedenkt een op wiskunde lijkend iets.

Ik kondig u de geboorte aan van de klantgerichtheidsformule: KG = 3D(M² + E²). In dit artikel voor Ad Rem van de VVZC beschrijf ik hoe klantgericht gedrag bepaald wordt door 3D (doen, durven, discipline), M² (moeten en mogen) en E² (empathie en elementair psychologisch inzicht).

Reageer

You must be logged in to post a comment.

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer...
bekijk het filmpje...

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen...

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier...

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties...