M-arc lezen

Wie is Marc Vermeulen?
 • Leidt het opleidingsbureau M-ARC. Onder het motto ‘Train your people well’. In mensentaal: geen klassieke opleidingen, wel aandacht voor de concrete praktijk en de hands-on leermiddelen.

 • Kreeg het vak als opleider en coach onder beide knieën door zijn werk bij een overheidsinstelling en bij Eurosem, waar hij trainer en general manager was.

 • Is Egypteliefhebber, maar houdt niet van gemummificeerde bedrijfscommunicatie.

 • Bedenker van vergaderloft Good2CU.

 • Vader van de tweeling Jasper en Sander. Echtgenoot van Liesbeth Wouters, sectoraccount Confectie vormgeving en grafische technieken en domeinexpert Confectie bij de VDAB.

 • 'Human Resources Magazine' publiceerde in juni 2008 een artikel over M-ARC. Download hier de PDF van Opleiding zonder opvolging, dat noem ik dure sandwiches.

Wat heeft hij geschreven?
 • Niet geschoten is altijd mis

  Het tweede boekje van M-ARC met uittreksels uit zijn weblog: Niet geschoten is altijd mis. 80 weblogstukjes speciaal voor Training Managers uit de digitale boom geschoten door M-ARC. Met nieuwe inzichten over Training Managers, Trainers, De deelnemers van vandaag en morgen, Managers, Creatief omgaan met trainingen, De zin van opleidingen, Na de opleiding, Opleidingen in 2025 en Opmerkelijke figuren.

 • Raak!

  M-ARC verzamelde 80 rake stukjes in een eerste boekje Raak!
  80 weblogstukjes over opleiding. Vers uit de digitale boom geschoten door M-ARC.

 • Klantgericht werken - 35 praktische tips en situaties

  Het boek 'Klantgericht werken - 35 praktische technieken en situaties' wijst u via de 'Keep it simple'-methode de weg naar een klantvriendelijke houding. Geen praatjes, maar leuke verhalen over de realiteit van iedereen in een dienstverlenende functie.

 • Spreekuur: Wegwijzer in mondelinge vaardigheden

  Dit boekje beschrijft de vaardigheden die nodig zijn voor goede mondelinge communicatie en bevat een handleiding voor docenten.

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer…
bekijk het filmpje…

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen…

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier…

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties…