Bazelen met bazen

Wanneer hebt u zich nog eens gebogen over het onderwerp leiding geven? Welke soorten van leiding geven bestaan er? En u, hoe gaat u zelf om met de mensen in uw organisatie?

De monoloog 'Bazengebazel' belicht leiding geven vanuit vier verschillende standpunten. Uit het leven gegrepen, gebaseerd op echte gebeurtenissen en uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

Acteur Frank Robberechts brengt deze vier mensentypes tot leven. Ze heten allemaal Frank maar zijn verschillend: in niveau, maturiteit, leeftijd, anciënniteit, verzuring, internationalisme…

Na elke Frank treedt Marc Vermeulen op als moderator. Hij illustreert en prikkelt de toehoorders met vragen: "Welke onwaarheden hebt u gehoord? Is de stelling van deze Frank als leidinggevende wel houdbaar? Welk effect heeft dit bazengebazel op uw bedrijf?"

'Bazengebazel' is ideaal voor een groepje deelnemers van uw bedrijf of uw hele afdeling samen. Het directieteam, alle teamleaders of de mensen die pas aangeworven zijn. Ze zien voor hun ogen dingen gebeuren die niet in de handboeken staan maar die elke leidinggevende tegenkomt. Wel en wee!

'Bazengebazel' duurt een voor- of namiddag, met een lekkere maaltijd erbij. Als u dat vooraf kenbaar maakt, kunt u na die halve dag nog nablijven om met acteur Frank Robberechts te oefenen op specifieke bedrijfssituaties. Deze monoloog is speciaal geconcipieerd om gespeeld te worden in Good2CU.

Bekijk de film hier

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer…
bekijk het filmpje…

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen…

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier…

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties…