Individuen coachen

Een leidinggevende uit uw organisatie voorbereiden op een nieuwe uitdaging? Het vuur in een senior leidinggevende opnieuw aanwakkeren? Motivatie en visie ontwikkelen bij een supervisor of een werfleider?

M-ARC geeft zo’n leidinggevende een individuele coaching. Niet een programma van één dag, wel een stoomcursus die ruimte geeft voor ontwikkeling. Een groeiproces, vanuit een positieve benadering.

Doel van de coaching is de leidinggevende voor te bereiden op een concrete situatie, bijvoorbeeld een presentatie voor een groot publiek of een deelname aan een onderhandeling waarvoor een sterke dosis assertiviteit nodig is.

Van zwart-wit naar kleur

Hoekige leidinggevenden met harde kantjes en een zwart-witvisie, we kennen ze allemaal. M-ARC begeleidt ze naar het inzicht dat water in de wijn én aandacht voor het grijze veld tussen zwart en wit hen een heel eind verder kan brengen.

Referenties: Bekaert, Keppel Segers, Stork, Ubizen, Genzyme, Sibelga, Eandis, Telindus, ArcelorMittal

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer…
bekijk het filmpje…

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen…

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier…

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties…