Teams smeden

Een team draait pas als alle leden ervan op elkaar afgestemd zijn. Dat is zo bij de montageafdeling op de werkvloer, bij de financiële administratie, bij een verkoopteam op een vakbeurs en zelfs bij een virtueel team.

M-ARC schakelt acteurs en mystery visitors in om uw medewerkers tot een hecht team te smeden en ze topprestaties te laten leveren.

Stel: uw team functioneert niet omdat bepaalde mensen de competenties niet hebben om het te leiden of om er deel van uit te maken. Of: uw team is aangetast door onenigheid en onbegrip. Of ook: verschillende afdelingen werken naast elkaar, ze trekken niet aan hetzelfde zeel.

In al die gevallen gaat M-ARC na wat ze van elkaar verwachten. We tonen hen hoe ze begrip kunnen kweken en zo sterkere resultaten bereiken.

Referenties: Stork, Capespan, Bekaert, Sibelga

Bazelen met bazen

M-ARC presenteert 'Bazengebazel', een monoloog met Frank Robberechts als acteur en Marc Vermeulen als moderator. Uiterst herkenbaar voor elke leidinggevende.

lees meer…
bekijk het filmpje…

Good2CU

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie in de lucht. M-ARC was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor u deze Magical Meeting Loft.

Benieuwd hoe Good2CU eruit ziet?

stap nu binnen…

M-ARC lezen

Wie is Marc Vermeulen? Wat bedenkt hij? Waar houdt hij van? Wat heeft hij geschreven?

bekijk alles hier…

Reacties van klanten

Hebt u deelgenomen aan een opleidingen of een coaching van M-ARC?
Wilt u de wereld meedelen wat u ervan vond? Geef feedback. Dit is uw kans!

lees de reacties…